Dobot M1 Pro - Kollaboratív SCARA

Az M1 Pro megörökölte és továbbfejlesztette az M1 képességeit, valamint integrálja a Dobot új szoftver- és hardverplatformjait, így ideális a könnyűipar gyártási igényeinek kielégítésére, mivel képes még bonyolultabb feladatokat is elvégezni.

1,5 Kg

Terhelhetőség

0.02 mm

Pontosság

400 mm

munkaterület

Gyorsan telepíthető.

Az M1 Pro egy robotkar, amely egyszerűen és gyorsan telepíthető. Kompakt kialakításának köszönhetően az irányítóegységet már beépítették a karba, így nem szükséges további vezetékeket húzni. A plug-and-play képesség és a könnyű hordozhatóság pedig lehetővé teszi, hogy az M1 Pro rugalmasan szállítható és gyorsan beüzemelhető legyen, így időt és energiát takarítva meg.

Biztonságos együttműködés.

Az M1 Pro kollaboratív robotkar ütközés érzékelő funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi az emberi és gépi együttműködést a gyártósoron. Az M1 Pro karjának alkarja 40%-kal keskenyebb, mint egy hagyományos ipari robotkar, ami jelentősen csökkenti az esetleges véletlen ütközések és a robot károsodásának kockázatát.

Könnyen kezelhető

Az M1 Pro kalibrálása rendkívül egyszerűvé válik a szkriptelési és grafikus programozási lehetőségeknek, valamint a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a PC-khez, tabletekhez, okostelefonokhoz és egyéb berendezésekhez.

 

Optimalizált teljesítmény.

Az M1 Pro-hoz hozzáadott encoder interfész támogatja a dinamikus fogási és követési funkciókat, több szálon futó és azonnali IO vezérlést biztosít, hogy csökkentse az mozgási ciklus időt.

Tapasztalja meg a hatékonyság teljesen új szintjét a Dobot kollaboratív robotkarjaival.

Optimalizálja műveleteit, és helyezze vállalkozását a növekedés gyors útjára.