Élelmiszeripar

Dobot együttműködő robotkarok az élelmiszeriparban

Az élelmiszeripar, termelékenység és költségcsökkentés érdekében egyre inkább a robottechnológia felé fordul. A Dobot CR kollaboratív robotkarok (kobotok) kiváló megoldást kínálnak az ilyen igények kielégítésére, és lehetővé teszik az automatizált, rugalmas gyártás bevezetését olyan helyeken, ahol ez korábban elképzelhetetlen volt.

A Dobot CR robotkarok 0,02 mm ismétlési pontossággal, 3-tól 16 kg-ig terjedő teherbírással és 1700 mm maximális munkaterülettel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a robotkarok számára, hogy különböző élelmiszeripari feladatokat lássanak el, mint például a csomagolás, a tárolóedényekben történő válogatás, a rakodás és a termelési folyamatokban való részvétel.

Az élelmiszeriparban a munkaerőhiány és a szezonális munkaerőigények miatti problémák is gyakran előfordulnak. A Dobot CR robotkarok gyors telepítése és könnyű használata segít enyhíteni ezeket a gondokat, miközben csökkenti a termelési folyamatok közbeni üzemzavarokat és a munkahelyi sérüléseket.

Az élelmiszeriparban különösen fontos a minőség és a következetesség. A Dobot CR robotkarok magas precizitása biztosítja, hogy az anyagpazarlás minimális legyen, és a végső termékek minősége javuljon. A robotkarok az emberi munkaerő számára már meleg és hideg hőmérsékleti viszonyok között is képesek működni, ami az élelmiszerfeldolgozás során elengedhetetlen.

Dobot kollaboratív robotok előnyei az élelmiszeriparban

Rugalmas

A Dobot robotkarok könnyen újraprogramozhatók és áthelyezhetők, hogy megfeleljenek a gyártási igényeknek és a termelési változásoknak. Ez különösen fontos az olyan gyártási környezetekben, ahol gyakran váltanak a terméktípusok között, vagy új modelleket vezetnek be.

Biztonságos

A Dobot robotkarok képesek veszélyes és kockázatos feladatokat átvenni a munkavállalóktól, így csökkentve a munkahelyi sérülések esélyét. A robotok beépített számos biztonsági funkciókkal rendelkeznek, így az emberi munkavállalók és a robotok együtt dolgozhatnak anélkül, hogy egymásra veszélyesek lennének.

Megbízható

A Dobot+ ecosystem számos "plug-and-play" kiegészítőt kínál partnereitől, amelyek végtelen bővíthetőséget biztosítanak a kollaboratív robotkarok számára, és gyors telepítést tesznek lehetővé különböző feladatokhoz.

Ajánlott Dobot robotkarok az élelmiszeriparhoz

Magas teljesítmény
CR - 5

Magas teljesítmény

Terhelhetőség: 5kg

Munkaterület sugara: 900mm

Pontosság: ±0.02

Nagy munkaterület
CR - 10

Nagy munkaterület

Terhelhetőség: 10kg

Munkaterület sugara: 1300mm

Pontosság: ±0.03

Gyors és terhelhető
CR - 12

Gyors és terhelhető

Terhelhetőség: 12kg

Munkaterület sugara: 1200mm

Pontosság: ±0.03

Fedezze fel a Dobot-Robotics által kínált előnyöket!

A Dobot márka magyarországi partnereként a robotkarok forgalmazásán és telepítésén felül az ipari automatizálás és folyamatoptimalizálás számos területén is szolgáltatásokat nyújtunk. Vegye kezébe üzlete sikerét a Dobot együttműködő robotjaival, amelyek segítségével növelheti a termelékenységet, a termékminőséget és biztonságot, miközben csökkenti a költségeket.

Lépjen kapcsolatba a Dobot Robotics Hungary csapatával még ma, és tudjon meg többet a kínált megoldásokról! Vegyük kezünkbe együtt az ipari automatizálás jövőjét!

Kollaboratív robotjaink bizonyítottan csökkentik a költségeket és javítják a hatékonyságot a különböző méretű és különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelek számára.

Kapcsolat

Innomation Hungary Kft.

A Dobot magyarországi partnere

Copyright © 2024 Dobot-Robotics Hungary | Innomation Hungary Kft. Minden jog fenntartva.