Dobot MG400 - Asztali kollaboratív robotkar

Az MG400 egy könnyű asztali robot, amelynek talp mérete kisebb, mint egy A4-es lap. A rugalmasan telepíthető, könnyen használható és biztonságosan együttműködő kivitelnek köszönhetően az automatizálás mostantól elérhető és megfizethető a kis és változatos gyártási feladatok esetén is.

A 750 g teherbírású, 440 mm maximális hatótávolságú MG400 ütközésvédelmet és kompakt méretű kézi tanítási lehetőséget is biztosít, így kiválóan alkalmazható könnyű asztali alkalmazásokhoz és gyors telepítéshez a termelési vonalon.

750 g

Terhelhetőség

0.05 mm

Pontosság

440 mm

munkaterület

Kis méretű helyigény.

A Dobot MG400 egy kompakt tervezésű robotkar, melynél a vezérlőt a gép testébe integrálták, és mindössze 190 mm * 190 mm-es helyet foglal el, így könnyen beilleszthető bármilyen termelési környezetbe. Ha a rendelkezésre álló hely kisebb, mint egy A4-es lap, akkor is bátran lehet használni az MG400-at.

Professzionális teljesítmény.

Az Dobot MG400 robotkar magas pontosságú abszolút jeladóval valamint saját fejlesztésű szervo meghajtóval és vezérlővel van felszerelve, amely lehetové teszi a ±0,05 mm pontosságú ismételhetőséget.

A vezérlőszinten alkalmazott rezgéscsillapító algoritmus biztosítja a robot többtengelyes mozgásának térbeli útvonal pontosságát,
miközben az ismételhetőség tartomány stabilizációs idejét 60%-kal gyorsítja, valamint a maradék rezgést 70%-kal csökkenti.

Az egyszerűség
termelékenységet jelent

A tervezési koncepció egyszerűsége a robot minden dimenziójába beépül, így a kis- és középvállalkozások számára sokkal könnyebbé
válik az automatizálás alkalmazása.

Rövid üzemebehelyezési idő: Integrált és kompakt a tervezés, rugalmas és könnyű telepíthetőség valamint, egyszerűen csatlakoztatható és használható.

Programozási lehetőségek
széles választéka

További programozási lehetőségek: pályareprodukció, grafikus programozás és Lua script programozás amelyek ideálisak a különböző bonyolultsági szintű alkalmazásokhoz és a különböző programozási ismeretekkel rendelkező fejlesztők számára.

Nagyobb programozási hatékonyság: Az intuitív programozási felület és az irányított interaktív kialakítás nagyban javítja a programozási hatékonyságot és a robotalkalmazások lehetőségét.

Fejlett tanítási hatékonyság: Az MG400 robot dinamikus gravitáció kompenzációs algoritmusa által támogatott kézi tanítás gördülékeny, egyszerű és hatékony, akár 80%-kal is csökkenti a robotprogramozás idejét.

Tapasztalja meg a hatékonyság teljesen új szintjét a Dobot kollaboratív robotkarjaival.

Optimalizálja műveleteit, és helyezze vállalkozását a növekedés gyors útjára.