HomeBlog / HírekDobot MárkaA Dobot megnyitja a legnagyobb Cobot-gyártó üzemet Kínában

A Dobot megnyitja a legnagyobb Cobot-gyártó üzemet Kínában

Bevezetés

A Dobot a robotautomatizálás egyik vezető szereplője, ipari robotkarokat biztosít az ipar szinte minden területére. A közelmúltban a Dobot jelentős mérföldkövet ért el a gyártásban, amikor elkészült a 10.000.-ik saját gyártású kobotja, amelyet új Rizhao-i üzemükben gyártanak.

A gyártási mérföldkő elérve

Azzal, hogy elkészült a 10.000. kobotjuk a kínai Rizhaóban található új üzemükben, a Dobot jelentős mérföldkövet ért el gyártási képességei terén. Az új gyár automatizált gyártósorokkal és háromdimenziós raktárakkal van felszerelve tárolási és logisztikai célokra. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban gyártsanak több robotot, és javítsák az alkatrészek összeszerelésének pontosságát.

A Dobot nemrég nyitotta meg legújabb gyártóüzemét Shandong Rizhaóban, és máris Kína egyik legbefolyásosabb robotikai bázisává vált. Az 53 000 négyzetméteren elterülő gyárban kiváló minőségű robotok széles választékát gyártják, amelyeket számos iparágban használnak, például az oktatásban, az autóiparban, a fogyasztói elektronikában, a kereskedelmi szolgáltatásokban és a tudományos kutatásban. A Dobot termékcsaládjába tartoznak a népszerű CR szériás Cobotok (együttműködő robotok), amelyek a felhasználóbarát kezelőfelületek és az emberi kollégákkal való szoros együttműködés képessége révén kiválló befektetésnek bizonyulnak a modern gyártásban. A Dobot gyorsan a kollaboratív robotkar iparág egyik vezetőjévé vált a minőségellenőrzés magas szinten tartása iránti elkötelezettségének köszönhetően.

A Dobot gyártóüzem a modern robotikai gyárak élvonalába tartozik. A teljesen automatizált gyártósor helyettesíti a kézi munkaerőt az ismétlődő feladatoknál, felszabadítva a személyzetet, hogy az összetettebb feladatokra koncentrálhasson.

A fő gyártócsarnok mellett egy nagy intenzitású tesztterem is található a gyártott robotkarok minőségének ellenőrzésére valamint egy különálló háromdimenziós raktár szolgál az újonnan gyártott kobotjaink tárolására.

Ezen túlmenően a partnerek személyesen is bejárhatják az új interaktív bemutatótermet, hogy első kézből szerezhessenek tapasztalatot a Dobot világszínvonalú robotkarjaival.

Összefoglalva, a Dobot gyártóüzem az egyik legfejlettebb létesítmény, amely a modern technológiát ötvözi a magas minőséggel a robotgyártás forradalmasítására.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 2 =

Kollaboratív robotjaink bizonyítottan csökkentik a költségeket és javítják a hatékonyságot a különböző méretű és különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelek számára.

Termékek

Kapcsolat

Innomation Hungary Kft.

A Dobot magyarországi partnere

Copyright © 2024 Dobot-Robotics Hungary | Innomation Hungary Kft. Minden jog fenntartva.